Ons verhaal.

Toen we begonnen met het ontwerpen van onze kussens hoefden we niet lang na te denken over een merknaam. Het eerste wat in ons opkwam was dan ook BRONS. Op de foto zie je onze opa en oma, de dag dat deze foto genomen werd, is de dag dat onze oma een echte BRONS werd. Deze twee lieve mensen zijn er helaas niet meer, maar wij zijn ontzettend trots met hun én onze familienaam aan onze kussens. 

Onze eerste kussens zijn gemaakt in de stoffeerderij van onze moeders: Treesje en Ine meubelstoffering. In een korte tijd hebben zij ons de fijne kneepjes van het vak geleerd en zijn wij ons eigen bedrijf Volmer & Pierik interieur begonnen.

We zijn ontzettend trots op ons jonge bedrijf en hopen in de toekomst nog ver te mogen komen.

Liefs Chelsea & Gonneke🖤

Onze producten. 

We houden van een goed ontwerp. Onze sierkussens zijn met veel liefde en vakmanschap vervaardigd. Alle sierkussens krijgen de nodige liefde en aandacht in onze design studio voordat ze ons atelier verlaten. Onze unieke ontwerpen zijn te herkennen aan de stroken, stenen en andere luxe accessoires op onze sierkussens. Wilt u uw klanten echt wat speciaals kunnen aanbieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We streven naar fantastische, luxe producten gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met oog voor detail. Al onze kussens zijn gevuld met stevige donzen binnenkussens. Wij combineren voor u de meest unieke sets zodat u gemakkelijk kunt stylen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben vaak nieuwe ontwerpen die wij aanbieden als limited editions, dit zijn ontwerpen waar er slechts enkele van beschikbaar zijn. Zo kunt u echt wat unieks aanbieden; houd onze social media dus goed in de gaten! 

Chelsea

Founder & CEO

Chelsea is het aanspreekpunt van Brons. Zij onderhoudt de social media en regelt de in- en verkoop. Samen met Gonneke ontwerpt ze de unieke ontwerpen waar Brons zich mee kenmerkt.

Gonneke

Co-Founder & CEO

Creatief veelzijdig. Ze is verantwoordelijk voor de website, het dealerportaal, drukwerk etc. Ook zorgt ervoor dat de sierkussens tiptop van onze ateliers bij jullie terecht komen.

Fieke

Sales

Vol enthousiasme ontfermt ze zich over de regio’s in Noord/Noord-oost Nederland. Ze ondersteunt ons bij de verkoop, creatieve uitingen op social media en alles daaromheen.